Låna pengar snabbt utan fast inkomst

Lån snabbt utan fast inkomst

Om du saknar fast inkomst har du säkert fått höra att du ”aldrig kommer få ta lån”. Att höra en sådan sak är inte roligt och risken finns att du inte vågar gå till banken eller en annan kreditgivare för att ansöka om ett lån. Det är synd eftersom det idag är enkelt att låna pengar utan fast inkomst hos flera olika kreditgivare på lånemarknaden.

Låna utan fast inkomst idag

Bankerna är oerhört petiga med att du som låntagare ska ha en stabil ekonomi och ser helst att du har en fast inkomst. Om du exempelvis jobbar på vikariat eller jobbar deltid kommer banken betrakta din ekonomi som ostabil eftersom du tänkt låna pengar utan fast inkomst och kommer med stor sannolikhet inte att bevilja din låneansökan.

Bankens syn på lån utan fast inkomst kommer kanske att se annorlunda ut om några år men just nu är det bättre att ta lån via andra långivare om det är så att du saknar fast inkomst.

Låna utan fast inkomst direkt

Medan bankerna ska anpassa sig till dagens samhälle kan du vända dig till de kreditgivare som ligger före i utvecklingen. På nätet hittar du många utlånare som låter dig ansöka om lån direkt på webben eller via SMS. Sådana lån kallas för snabblån eller Internetlån och kan sökas av vem som helst som är över 18 år och är svensk medborgare. Förutom att du kan låna pengar utan fast inkomst, kan du i de flesta fall även förlänga din återbetalningsperiod.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.